×
Home Nieuws Livescore

Priske verdedigt Feyenoord na harde nederlaag tegen Leverkusen.

Priske verdedigt Feyenoord na harde nederlaag tegen Leverkusen.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 22:56 uur

Na de pijnlijke 0-4 nederlaag van Feyenoord tegen Bayer Leverkusen, ontstond er donderdagavond een gespannen sfeer tijdens de persconferentie met trainer Brian Priske. Een kritische vraag van een journalist schoot bij de Deense coach duidelijk in het verkeerde keelgat. Priske reageerde fel en verzocht de journalisten om te stoppen met het persoonlijk maken van de situatie.

"Stop met proberen dit persoonlijk te maken," beet Priske de aanwezige verslaggevers toe. De trainer benadrukte dat het niet alleen aan hem lag om de prestaties van het team te verbeteren. "Het is ook aan jullie om het niveau op te krikken," voegde hij eraan toe. De opmerking van Priske zorgde voor een ongemakkelijke stilte in de zaal, waar de spanning voelbaar was.

De harde woorden van Priske tonen aan dat de druk bij Feyenoord momenteel hoog is. Na een reeks teleurstellende resultaten staat de club onder grote druk om de prestaties snel te verbeteren. De confrontatie tijdens de persconferentie laat zien dat de trainer en het team geen kritiek schuwen, maar ook niet bang zijn om zelf kritiek te uiten. Het is duidelijk dat de situatie bij Feyenoord op scherp staat en dat er werk aan de winkel is om de negatieve spiraal te doorbreken.