×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord machteloos tegen Bayer Leverkusen, Wirtz schittert

Feyenoord machteloos tegen Bayer Leverkusen, Wirtz schittert
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 22:48 uur

Feyenoord werd overklast door Bayer Leverkusen tijdens hun recente ontmoeting, zo melden diverse Duitse media. De Rotterdammers stonden machteloos tegenover de indrukwekkende prestaties van Florian Wirtz, wiens magische voeten het verschil maakten op het veld. De Duitse ploeg domineerde de wedstrijd en liet Feyenoord weinig ruimte om te spelen.

De kranten in Duitsland benadrukken dat Feyenoord geen antwoord had op het spel van Bayer Leverkusen. Met Wirtz als dirigent op het middenveld wist de Duitse club de controle te behouden en de druk op de Rotterdamse verdediging op te voeren. De talentvolle spelmaker liet zien waarom hij wordt gezien als een van de opkomende sterren in het Europese voetbal.

De nederlaag tegen Bayer Leverkusen zal voor Feyenoord een harde les zijn geweest. De Nederlandse club zal moeten werken aan hun tactiek en spel om in toekomstige wedstrijden beter voor de dag te komen. De Duitse media prijzen de dominantie van Bayer Leverkusen en benadrukken dat Feyenoord nog een lange weg te gaan heeft om op dat niveau te kunnen concurreren.