×
Home Nieuws Livescore

Xabi Alonso: Vertrouwen in Feyenoord ondanks vormdip

Xabi Alonso: Vertrouwen in Feyenoord ondanks vormdip
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 22:32 uur

In een recent interview heeft Leverkusen-trainer Xabi Alonso zijn vertrouwen uitgesproken in Feyenoord, ondanks de zware periode waar de Rotterdamse club momenteel doorheen gaat. De Rotterdammers hebben de afgelopen weken moeite gehad om hun vorm te vinden, maar Alonso is ervan overtuigd dat zij hier sterker uit zullen komen. De coach van de Duitse ploeg benadrukt dat Feyenoord nog altijd beschikt over topspelers die in staat zijn om het tij te keren in De Kuip.

Alonso, die zelf een succesvolle carrière als voetballer heeft gehad, begrijpt de uitdagingen waarmee een team te maken kan krijgen tijdens een mindere periode. Hij gelooft echter sterk in de kwaliteiten van Feyenoord en is ervan overtuigd dat zij de juiste mentaliteit hebben om terug te vechten. Met zijn ervaring als trainer weet Alonso hoe belangrijk het is om vertrouwen te blijven houden, zelfs wanneer de resultaten even tegenvallen.

De uitspraken van Xabi Alonso zullen ongetwijfeld als een steun in de rug komen voor de spelers en fans van Feyenoord. Met de aanmoediging van een gerespecteerde coach als Alonso, kunnen de Rotterdammers wellicht de motivatie vinden om hun vorm te herpakken en weer te gaan schitteren op het veld. De komende wedstrijden zullen cruciaal zijn voor Feyenoord, maar met het vertrouwen van hun collega-trainer kunnen zij wellicht de weg naar succes weer vinden.