×
Home Nieuws Livescore

Pierre van Hooijdonk verdedigt trainer Priske na zeperd Feyenoord

Pierre van Hooijdonk verdedigt trainer Priske na zeperd Feyenoord
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 22:16 uur

Voormalig Feyenoord-spits Pierre van Hooijdonk heeft na de teleurstellende 0-4 nederlaag van zijn oude club tegen Bayer Leverkusen in de Champions League zijn steun uitgesproken voor trainer Brian Priske. Tijdens een analyse bij Ziggo Sport liet Van Hooijdonk weten dat hij begrip heeft voor de situatie waarin de coach van de Rotterdammers zich bevindt.

Van Hooijdonk, die zelf jarenlang in de spits stond bij Feyenoord, benadrukte dat het niet makkelijk is om als trainer te opereren in een periode waarin de resultaten tegenvallen. Ondanks de zware nederlaag tegen de Duitse tegenstander, gelooft de oud-voetballer dat Priske de juiste man is om Feyenoord weer op de rails te krijgen.

De voormalige international sprak vol lof over de werkwijze en de passie van Priske en benadrukte dat het belangrijk is om als club achter de trainer te blijven staan, ook in moeilijke tijden. Van Hooijdonk is ervan overtuigd dat met de juiste steun en vertrouwen, Feyenoord onder leiding van Priske weer successen kan behalen en de weg omhoog kan vinden in zowel de Champions League als de nationale competitie.