×
Home Nieuws Livescore

Priske bijt van zich af na huddle vraag

Priske bijt van zich af na huddle vraag
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 22:08 uur

Na de wedstrijd tussen Feyenoord en Bayer Leverkusen heeft Brian Priske, de coach van Feyenoord, tijdens de persconferentie zijn ongenoegen geuit over de aandacht die zijn beslissing om de huddle af te schaffen heeft gekregen. De veelbesproken groepssessie na de wedstrijd werd door Priske stopgezet, maar hij vindt het nu overdreven dat er zoveel focus op dit onderwerp ligt.

Priske reageerde fel toen hem een vraag werd gesteld over de huddle tijdens de persconferentie. Hij benadrukte dat het teambelang voorop staat en dat hij de aandacht liever ziet verschuiven naar de prestaties op het veld. De coach is van mening dat de media te veel nadruk leggen op randzaken in plaats van op het voetbal zelf.

De beslissing van Priske om de huddle af te schaffen heeft voor de nodige opschudding gezorgd binnen de club en onder de supporters. Toch blijft de coach standvastig in zijn keuze en benadrukt hij dat het belangrijkste is dat het team als geheel goed functioneert. Priske hoopt dat de focus nu weer kan worden verlegd naar de sportieve prestaties van Feyenoord en dat de huddle-discussie naar de achtergrond verdwijnt.