×
Home Nieuws Livescore

Priske verrast door prestatie Feyenoord tegen Bayer Leverkusen

Priske verrast door prestatie Feyenoord tegen Bayer Leverkusen
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 22:00 uur

Feyenoord-trainer Brian Priske heeft zijn verrassing geuit over de prestatie van zijn team in de wedstrijd tegen Bayer Leverkusen. Hoewel de Rotterdammers volgens hem 'afgestraft' zijn, wist Priske ook enkele positieve punten te benoemen. De Deense coach gaf aan dat hij niet geschokt was, maar wel verrast door het vertoonde spel van zijn ploeg.

In de confrontatie met Bayer Leverkusen zag Priske dat Feyenoord moeite had om stand te houden tegen de Duitse tegenstander. Ondanks de nederlaag zag de trainer echter lichtpuntjes in het spel van zijn team. Hij benadrukte dat er ook positieve aspecten te bespeuren waren en dat er zeker ruimte is voor groei en verbetering.

Priske erkende dat er werk aan de winkel is voor Feyenoord om beter voor de dag te komen in toekomstige wedstrijden. De trainer is vastberaden om met zijn spelers te blijven werken aan verbetering en ontwikkeling, zodat de Rotterdammers sterker kunnen terugkeren op het veld. Met een positieve instelling en harde werkethiek hoopt Priske zijn team naar betere resultaten te leiden in de nabije toekomst.