×
Home Nieuws Livescore

Hwang biedt excuses aan fans na zware nederlaag Feyenoord.

Hwang biedt excuses aan fans na zware nederlaag Feyenoord.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 21:56 uur

Na de pijnlijke 0-4 nederlaag van Feyenoord tegen Bayer Leverkusen in de Champions League, heeft In-beom Hwang zijn excuses aangeboden aan de fans van de club. De Zuid-Koreaanse debutant sprak zijn spijt uit tijdens de persconferentie die volgde op het teleurstellende duel. Hwang, die hoopt snel de steun van de supporters te kunnen terugbetalen, erkende de teleurstelling die de fans voelden na de zware verliespartij.

De middenvelder, die deze zomer de overstap maakte naar Feyenoord, beloofde beterschap en benadrukte zijn vastberadenheid om het tij te keren. Ondanks de moeilijke start in de Champions League, blijft Hwang optimistisch over de toekomst en is vastbesloten om zijn kwaliteiten te tonen in dienst van de Rotterdamse club. De fans van Feyenoord kunnen rekenen op zijn inzet en toewijding om het vertrouwen terug te winnen.

Met zijn excuses en belofte om te blijven knokken voor de club, hoopt In-beom Hwang op begrip en steun van de supporters. De Zuid-Koreaanse international is vastbesloten om samen met zijn teamgenoten te werken aan een positieve ommekeer en de fans weer reden tot juichen te geven. Feyenoord staat voor een uitdaging, maar met de steun van de fans en de vastberadenheid van spelers zoals Hwang, is er vertrouwen in een betere toekomst voor de club.