×
Home Nieuws Livescore

Drenthe: Feyenoord-Leverkusen 'pijnlijk', maar ziet potentie in Priske

Drenthe: Feyenoord-Leverkusen 'pijnlijk', maar ziet potentie in Priske
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 21:40 uur

Voormalig voetballer Royston Drenthe heeft zijn ongenoegen geuit over het recente duel tussen Feyenoord en Bayer Leverkusen, waarbij hij het als 'pijnlijk om te zien' bestempelde. In een interview met Ziggo Sport liet Drenthe weten dat de prestaties van de Rotterdamse club hem teleurstelden, maar dat hij desondanks potentieel ziet in het team onder leiding van trainer Brian Priske.

Drenthe, die zelf jarenlang op het hoogste niveau heeft gespeeld, gaf aan dat hij als voetballiefhebber graag een sterk optreden van Feyenoord had gezien tegen de Duitse tegenstander. De voormalige speler benadrukte echter dat het huidige niveau van de ploeg nog niet op het gewenste niveau is en dat er ruimte is voor verbetering.

De kritische kijk van Drenthe op het optreden van Feyenoord tegen Bayer Leverkusen zal ongetwijfeld stof tot nadenken geven bij zowel de spelers als de technische staf van de club. Met zijn ervaring en inzicht in het voetbal hoopt Drenthe dat Feyenoord in staat zal zijn om zich verder te ontwikkelen en betere resultaten neer te zetten in de nabije toekomst.