×
Home Nieuws Livescore

Moeder en zoon in tranen bij Ihattaren's RKC-contract

Moeder en zoon in tranen bij Ihattaren's RKC-contract
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 21:32 uur

Mohamed Ihattaren heeft zijn terugkeer als voetballer bevestigd door het ondertekenen van een nieuw contract bij RKC Waalwijk. De jonge speler, die de afgelopen tijd in de schijnwerpers stond vanwege zijn afwezigheid op het veld, heeft nu een nieuwe kans gekregen om zijn talent te tonen in het shirt van de club uit Waalwijk.

Niet alleen Ihattaren zelf is verheugd met deze nieuwe stap in zijn carrière, maar ook zijn moeder straalt van geluk. Bij de presentatie van het nieuwe shirt van Ihattaren bij RKC Waalwijk was zijn moeder aanwezig en de emoties liepen hoog op. Moeder en zoon omhelsden elkaar vol vreugde en trots, wetende dat dit een belangrijk moment is voor de jonge voetballer en zijn toekomst in de sport.

De steun en liefde van zijn moeder lijken een extra motivatie te zijn voor Ihattaren om zich volledig te focussen op zijn spel en prestaties op het veld. Met zijn talent en vastberadenheid, gecombineerd met de steun van zijn familie en de club, lijkt de toekomst van Mohamed Ihattaren bij RKC Waalwijk veelbelovend te zijn. Voetbalfans kijken reikhalzend uit naar zijn terugkeer en zijn bijdrage aan het team van RKC.