×
Home Nieuws Livescore

Benfica wint met Kökcü's goal van Rode Ster

Benfica wint met Kökcü's goal van Rode Ster
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 21:24 uur

Benfica schittert in Champions League met overwinning op Rode Ster Belgrado

Het Portugese voetbalteam Benfica heeft een indrukwekkende start gemaakt in hun Champions League-avontuur door met 1-2 te winnen van Rode Ster Belgrado. De spannende wedstrijd vond plaats in Belgrado, waar de ploeg uit Lissabon de drie punten veilig wist te stellen dankzij een winnende goal van de talentvolle Orkun Kökcü.

De supporters van Benfica werden op het puntje van hun stoel gehouden terwijl de strijd op het veld hevig was. Het was Kökcü die de harten van de fans sneller deed kloppen door met een prachtig doelpunt de voorsprong te pakken. De spelers van Rode Ster Belgrado probeerden nog terug te vechten, maar slaagden er niet in om de achterstand om te buigen.

Met deze overwinning laat Benfica zien dat ze serieus genomen moeten worden in de Champions League. De ploeg heeft laten zien over de kwaliteiten en vastberadenheid te beschikken om het ver te schoppen in het prestigieuze toernooi. De fans van Benfica kunnen trots zijn op de prestatie van hun team en kijken vol verwachting uit naar de volgende wedstrijd in de Champions League.