×
Home Nieuws Livescore

Quinten Timber teleurgesteld na 0-4 verlies Feyenoord in Champions League.

Quinten Timber teleurgesteld na 0-4 verlies Feyenoord in Champions League.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 21:16 uur

Feyenoord-aanvoerder Quinten Timber baalt flink na de teleurstellende openingswedstrijd van zijn team in de Champions League. De Rotterdammers verloren met maar liefst 0-4 van Bayer Leverkusen, waardoor Timber een bittere nasmaak overhoudt aan het duel. Ondanks dat hij vond dat Feyenoord 'niet eens zo slecht' speelde, werden de fouten genadeloos afgestraft door de Duitse tegenstander.

Timber, die als leider van het team een belangrijke rol vervult, zag zijn ploeg moeite hebben om grip te krijgen op de wedstrijd. De defensie van Feyenoord had het zwaar tegen de aanvallende impulsen van Bayer Leverkusen, wat resulteerde in meerdere tegendoelpunten. De aanvoerder erkent dat er werk aan de winkel is om de verdediging te versterken en de foutenlast te verminderen.

Na de pijnlijke nederlaag in de Champions League zal Feyenoord onder leiding van Timber en de coach hard moeten werken om zich te herstellen. De aanvoerder is vastberaden om met zijn team de tegenslag te boven te komen en te laten zien dat zij tot meer in staat zijn. De volgende wedstrijd biedt een nieuwe kans om te laten zien wat Feyenoord waard is en Timber zal er alles aan doen om zijn ploeg op scherp te zetten voor een betere prestatie.