×
Home Nieuws Livescore

Van Hooijdonk: "Feyenoord moet Champions League laten schieten"

Van Hooijdonk:
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 21:08 uur

Voormalig Feyenoord-spits en huidig analist Pierre van Hooijdonk heeft zijn ongezouten mening gegeven over de kansen van zijn voormalige club in de Champions League. Volgens Van Hooijdonk heeft Feyenoord op dit moment geen enkele reden om zich te mengen in het miljardenbal. De voetbalanalist, die regelmatig te zien is bij Ziggo Sport, adviseert de Rotterdammers om hun focus volledig te richten op de Eredivisie en de Champions League links te laten liggen.

Van Hooijdonk benadrukt dat het realistisch is om te erkennen dat Feyenoord momenteel niet op het niveau is waarop het kan concurreren in de Champions League. Hij wijst op de financiƫle en sportieve uitdagingen waar de club mee te maken heeft en gelooft dat het verstandiger is om de energie en middelen te investeren in het versterken van de positie in de nationale competitie.

De oud-international is van mening dat Feyenoord meer kans maakt op succes en groei door zich te concentreren op het behalen van goede resultaten in de Eredivisie en het opbouwen van een sterke basis voor de toekomst. Van Hooijdonk hoopt dat de clubleiding zijn advies ter harte neemt en een strategie ontwikkelt die gericht is op duurzame groei en prestaties op de lange termijn.