×
Home Nieuws Livescore

Van Bommel in beeld als nieuwe coach Anderlecht

Van Bommel in beeld als nieuwe coach Anderlecht
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 20:40 uur

Voormalig Nederlands international Mark van Bommel staat mogelijk voor een terugkeer naar het trainersvak. Volgens bronnen van Het Laatste Nieuws is de 47-jarige coach benaderd door RSC Anderlecht als potentiƫle opvolger van Brian Riemer. Van Bommel, die eerder bij clubs als PSV en AC Milan speelde, wordt gezien als een serieuze kandidaat om de leiding over de Belgische topclub op zich te nemen.

De voormalige middenvelder heeft sinds zijn vertrek bij PSV in 2019 geen hoofdtrainerschap meer bekleed. Echter, zijn ervaring als speler op het hoogste niveau en zijn eerdere periode als coach maken hem een aantrekkelijke optie voor Anderlecht. De club is op zoek naar een nieuwe coach die het team kan leiden naar succes in zowel de nationale competitie als in Europees verband.

Van Bommel, die bekend staat om zijn winnaarsmentaliteit en tactisch inzicht, zou een frisse wind kunnen brengen in het Anderlecht-team. Zijn benoeming zou ook de banden tussen Nederland en Belgiƫ versterken, aangezien hij een bekende naam is in beide voetbalwerelden. Het is echter nog niet bekend of Van Bommel daadwerkelijk zal ingaan op het aanbod van Anderlecht, maar de interesse van de club toont aan dat hij nog steeds hoog aangeschreven staat als trainer.