×
Home Nieuws Livescore

Bram Bakker: Ihattaren mogelijk binnen half jaar in Oranje

Bram Bakker: Ihattaren mogelijk binnen half jaar in Oranje
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 20:32 uur

Bram Bakker, de psychiater die momenteel samenwerkt met het talentvolle voetballer Mohamed Ihattaren, heeft hoge verwachtingen van de toekomst van de jonge speler. Bakker gelooft dat Ihattaren binnen afzienbare tijd een plek zou kunnen veroveren in het Nederlands Elftal. De psychiater is vol lof over RKC Waalwijk, de club die Ihattaren de kans heeft geboden om aan zijn herstel te werken en zijn carrière nieuw leven in te blazen.

Ihattaren, die de afgelopen tijd te maken heeft gehad met persoonlijke en professionele uitdagingen, lijkt nu op de goede weg te zijn dankzij de begeleiding van Bakker en de steun van RKC Waalwijk. De psychiater benadrukt het belang van de kans die de club Ihattaren heeft geboden en is optimistisch over de vooruitgang die de jonge speler boekt.

Met zijn talent en potentieel zou het niet verrassend zijn als Ihattaren binnenkort zijn debuut maakt in het Nederlands Elftal. Bakker is ervan overtuigd dat de speler de potentie heeft om op het hoogste niveau te presteren en is vastbesloten om hem te helpen zijn doelen te bereiken. De samenwerking tussen Bakker, Ihattaren en RKC Waalwijk belooft veel goeds voor de toekomst van de jonge voetballer.