×
Home Nieuws Livescore

Priske bijt van zich af: focus op voetbal!

Priske bijt van zich af: focus op voetbal!
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 19:16 uur

Feyenoord-trainer Brian Priske heeft tijdens een persconferentie op donderdagavond zijn frustratie geuit over de voortdurende aandacht voor de veelbesproken huddle van zijn team. Priske beet van zich af toen hij opnieuw werd bevraagd over dit onderwerp en benadrukte dat hij wil dat de focus weer op het voetbal komt te liggen. De Deense coach is duidelijk klaar met de constante discussies rondom de huddle en wil dat zijn spelers en staf zich volledig kunnen richten op het sportieve aspect van de wedstrijden.

De huddle, waarbij de spelers van Feyenoord voorafgaand aan de wedstrijd in een kring samenkomen, heeft de afgelopen weken veel aandacht getrokken in de media. Priske benadrukte echter dat dit slechts een klein onderdeel is van de teamdynamiek en dat het belangrijkste blijft wat er op het veld gebeurt. De trainer hoopt dan ook dat de focus vanaf nu weer volledig op het voetbal zelf komt te liggen, zodat Feyenoord zich optimaal kan voorbereiden op de komende wedstrijden.

Met nog belangrijke duels in het vooruitzicht, waaronder confrontaties in zowel de Eredivisie als de KNVB Beker, is het voor Priske en zijn team van groot belang om alle energie te kunnen steken in het behalen van goede resultaten. De trainer is vastberaden om de aandacht van de buitenwereld te verleggen van randzaken naar de prestaties op het veld, zodat Feyenoord zich kan focussen op het behalen van sportief succes.