×
Home Nieuws Livescore

Ziggo-analisten bespreken kritiek Feyenoord-trainer voor Champions League

Ziggo-analisten bespreken kritiek Feyenoord-trainer voor Champions League
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 19:08 uur

Feyenoord-trainer Brian Priske heeft voor de nodige opschudding gezorgd met zijn recente uitlatingen op social media. De uitspraken van Priske werden voorafgaand aan het Champions League-duel met Bayer Leverkusen uitvoerig besproken door Ziggo-analisten Pierre van Hooijdonk en Royston Drenthe. Vooral Van Hooijdonk bleek totaal geen fan te zijn van de controversiële berichten van de Feyenoord-coach.

Tijdens de analyse van de situatie gaven Van Hooijdonk en Drenthe hun ongezouten mening over de acties van Priske. Van Hooijdonk, bekend om zijn directe en kritische benadering, liet duidelijk merken dat hij niet achter de keuzes van de trainer stond. Drenthe daarentegen nam een meer neutrale positie in en benadrukte het belang van eenheid binnen de club, ongeacht de persoonlijke opvattingen.

De discussie rondom Priske's social media-activiteiten werpt een schaduw over de aanloop naar het belangrijke Champions League-duel. Met de druk op de schouders van de trainer en het team, zal het interessant zijn om te zien hoe Feyenoord zich zal presenteren tegen Bayer Leverkusen. De meningen van de Ziggo-analisten zullen ongetwijfeld een rol spelen in de verdere beoordeling van Priske's functioneren bij de Rotterdamse club.