×
Home Nieuws Livescore

Istanbul Basaksehir wil Dilrosun verlossen bij Feyenoord

Istanbul Basaksehir wil Dilrosun verlossen bij Feyenoord
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 15 september 2023 13:08 uur

Volgens een exclusief bericht van de Turkse Sports Digitale, is Istanbul Basaksehir van plan om Javairô Dilrosun te bevrijden uit zijn benarde situatie bij Feyenoord. Terwijl de transfermarkt in Turkije nog enkele uren open is, lijkt Dilrosun vast te zitten op een dood spoor in Rotterdam.

Naar verluidt heeft Basaksehir de onderhandelingen met Feyenoord geopend. Vorig jaar haalde de landskampioen Dilrosun nog voor een bedrag van ongeveer vier miljoen euro naar De Kuip, maar al snel namen zijn speelminuten af. Er zijn nog geen details bekend over een mogelijke transfer en het is ook onduidelijk welke vraagprijs Feyenoord hanteert.

Als Basaksehir daadwerkelijk Dilrosun wil binnenhalen, zal het snel moeten handelen. De transfermarkt sluit namelijk in de nacht van vrijdag op zaterdag in Turkije, terwijl de geboren Amsterdammer nog drie jaar contract heeft bij Feyenoord.

FC Twente heeft deze zomer ook geïnformeerd naar Dilrosun, maar een transfer bleek financieel niet haalbaar voor de club. Tot nu toe heeft de enkelvoudig Oranje-international dit seizoen slechts negentien minuten gespeeld bij Feyenoord.

ÖZEL | Başakşehir, Feyenoord forması giyen Javairô Dilrosun’u kadrosuna katmak için resmi görüşmelere başladı.

— Yağız Sabuncuoğlu (@yagosabuncuoglu) September 15, 2023