×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord-fans missen aftrap door files en Leverkusen-intimidatie.

Feyenoord-fans missen aftrap door files en Leverkusen-intimidatie.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 17:32 uur

Een aanzienlijk aantal Feyenoord-fans loopt het risico om de aftrap van het langverwachte Champions League-duel met Bayer Leverkusen te missen, zo heeft 1908 donderdagmiddag gemeld. De stad Rotterdam wordt momenteel geteisterd door enorme files op de snelwegen, waardoor supporters mogelijk te laat zullen arriveren in het stadion. De verkeerschaos dreigt de sfeer rondom de wedstrijd te beïnvloeden, aangezien veel fans zich in allerijl een weg proberen te banen naar De Kuip.

Naast de verkeersproblemen heeft de politie moeten ingrijpen vanwege intimiderend gedrag van de Leverkusen-supporters. Een deel van de A15 moest worden afgezet om escalatie te voorkomen. De spanningen tussen de rivaliserende supportersgroepen zijn hoog opgelopen en de autoriteiten zijn extra waakzaam om ervoor te zorgen dat de veiligheid van alle betrokkenen gewaarborgd blijft.

De dreigende situatie voorafgaand aan het duel werpt een schaduw over de sportieve verwachtingen en de feestelijke sfeer die normaal gesproken gepaard gaan met een Champions League-wedstrijd. De autoriteiten roepen op tot kalmte en benadrukken het belang van respect en sportiviteit, zowel op als rondom het voetbalveld. Het is te hopen dat de gemoederen bedaren en dat de focus uiteindelijk weer volledig op het voetbal kan komen te liggen, zodat de fans alsnog kunnen genieten van een spannende en vreedzame wedstrijd.