×
Home Nieuws Livescore

Thomas Letsch en Kasper Hjulmand in race voor Anderlecht

Thomas Letsch en Kasper Hjulmand in race voor Anderlecht
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 17:16 uur

RSC Anderlecht heeft zijn oog laten vallen op Thomas Letsch als potentiële nieuwe hoofdtrainer, zo bericht Het Nieuwsblad. Na het vertrek van Brian Riemer is de Belgische topclub druk bezig met het vinden van een geschikte opvolger. Letsch, die momenteel werkzaam is bij een andere club, wordt genoemd als een van de kandidaten die in aanmerking komen voor de prestigieuze positie.

Naast Letsch staat ook Kasper Hjulmand hoog op het lijstje van mogelijke opvolgers. De Deense trainer, die eerder succesvol was bij verschillende clubs, wordt gezien als een ervaren en capabele kandidaat om de leiding over het team van Anderlecht op zich te nemen. Met zijn tactische kennis en leiderschapskwaliteiten zou Hjulmand een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor de club.

Het is een spannende tijd voor RSC Anderlecht, aangezien de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer van groot belang is voor de toekomst van de club. De fans kijken reikhalzend uit naar de bekendmaking van de nieuwe coach en hopen dat deze keuze zal bijdragen aan een succesvolle periode voor Anderlecht. Letsch en Hjulmand staan beiden te popelen om de uitdaging aan te gaan en hun stempel te drukken op de club. Het is nu aan het bestuur van Anderlecht om de knoop door te hakken en de juiste beslissing te nemen voor de toekomst van de club.