×
Home Nieuws Livescore

Henk Fraser blij met Ihattaren bij RKC Waalwijk

Henk Fraser blij met Ihattaren bij RKC Waalwijk
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 16:48 uur

RKC Waalwijk heeft een nieuwe aanwinst binnengehaald waar trainer Henk Fraser enorm blij mee is. Mohamed Ihattaren, de talentvolle voetballer, heeft de overstap gemaakt naar de Eredivisieclub en ziet dit als een kans om zijn carrière nieuw leven in te blazen. Fraser kijkt ernaar uit om Ihattaren te begeleiden en te helpen bij zijn ontwikkeling op en naast het veld.

Ihattaren, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld, heeft al laten zien wat hij in huis heeft bij zijn vorige club. Met zijn komst hoopt RKC Waalwijk op meer creativiteit en doelpunten in het team. De supporters van de club zijn dan ook enthousiast over de nieuwe aanwinst en kijken uit naar zijn debuut in het geel-blauwe shirt.

Fraser is ervan overtuigd dat Ihattaren een belangrijke toevoeging zal zijn aan het team en ziet potentie in de jonge speler. De trainer is vastbesloten om Ihattaren te helpen zijn volledige potentieel te benutten en hem te ondersteunen in zijn persoonlijke en professionele groei. Samen hopen ze successen te behalen en RKC Waalwijk naar een hoger niveau te tillen in het komende seizoen.