×
Home Nieuws Livescore

Verheugde Allach verwelkomt Ihattaren bij RKC Waalwijk

Verheugde Allach verwelkomt Ihattaren bij RKC Waalwijk
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 15:40 uur

RKC Waalwijk heeft een grote aanwinst binnengehaald met de komst van Mohamed Ihattaren. Technisch directeur Mo Allach is opgetogen over de transfer van de 22-jarige middenvelder naar de Eredivisieclub. Ihattaren, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld, kijkt ernaar uit om zijn carrière een nieuwe impuls te geven bij RKC Waalwijk.

Met de overgang naar RKC hoopt Ihattaren zijn potentieel volledig te benutten en zijn stempel te drukken in de Nederlandse competitie. De talentvolle speler heeft al ervaring opgedaan bij topclub PSV, maar ziet bij RKC de kans om zich verder te ontwikkelen en belangrijk te zijn voor het team. Allach gelooft sterk in de toegevoegde waarde die Ihattaren kan bieden en is ervan overtuigd dat hij een sleutelspeler kan worden voor de club.

De supporters van RKC Waalwijk kunnen zich verheugen op de komst van Ihattaren en hopen op mooie momenten met de middenvelder in het geel-blauwe shirt. Met zijn creativiteit en drive op het veld kan Ihattaren een belangrijke rol spelen in het spel van de club en bijdragen aan het behalen van sportieve successen. De verwachtingen zijn hooggespannen en de fans kijken reikhalzend uit naar de eerste wedstrijden waarin Ihattaren zijn kunsten kan vertonen.