×
Home Nieuws Livescore

Mario Been verdedigt 'huddle' van trainer Priske tegen kritiek.

Mario Been verdedigt 'huddle' van trainer Priske tegen kritiek.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 14:40 uur

Voormalig Feyenoord-trainer Mario Been heeft zijn ongenoegen geuit over de kritiek die sommige Feyenoord-fans hebben geuit op de 'huddle' van de huidige trainer Brian Priske. De 'huddle', waarbij spelers na een wedstrijd in een cirkel verzamelen, is een traditie die tot dusver werd voortgezet door het team. Echter, recente kritiek heeft geleid tot verdeeldheid onder de supporters.

Been, die zelf een verleden heeft bij de Rotterdamse club, benadrukte het belang van teamgeest en saamhorigheid binnen een voetbalteam. Hij gelooft dat dergelijke rituelen kunnen bijdragen aan het versterken van de band tussen spelers en staf. Been is van mening dat het essentieel is dat fans achter de keuzes van de trainer staan en het team op positieve wijze steunen.

De discussie rondom de 'huddle' heeft de gemoederen binnen de Feyenoord-gemeenschap flink beziggehouden. Sommige fans vinden dat de traditie niet past bij de clubcultuur, terwijl anderen juist de symboliek en eenheid die het uitstraalt waarderen. Het is duidelijk dat de meningen hierover verdeeld zijn en het onderwerp nog lang zal blijven nagalmen binnen de supporterskringen.