×
Home Nieuws Livescore

Malacia's comeback: hardlopende linksback op weg naar Manchester United

Malacia's comeback: hardlopende linksback op weg naar Manchester United
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 14:32 uur

Jonge Nederlandse voetballer Tyrell Malacia lijkt op de goede weg te zijn om terug te keren naar Manchester United. De talentvolle linksback, die momenteel speelt voor Feyenoord, wordt nauwlettend in de gaten gehouden door de Engelse topclub. Recentelijk heeft zijn fysiotherapeut beelden vrijgegeven waarop te zien is hoe Malacia hardlopend aan zijn herstel werkt.

Malacia, die eerder de jeugdopleiding van Feyenoord doorliep en daar inmiddels een vaste waarde is in het eerste elftal, heeft de interesse gewekt van meerdere Europese clubs. Manchester United, onder leiding van manager Ole Gunnar Solskjaer, ziet in de 22-jarige verdediger een potentiële versterking voor hun defensie.

De beelden die door de fysiotherapeut van Malacia zijn gedeeld, tonen de vastberadenheid en toewijding van de jonge voetballer om zo snel mogelijk weer op topniveau te kunnen spelen. Met zijn snelheid, techniek en tactisch inzicht heeft Malacia laten zien dat hij een veelbelovende speler is die klaar is voor de volgende stap in zijn carrière. Manchester United lijkt dan ook serieus geïnteresseerd te zijn in het aantrekken van de talentvolle linksback.