×
Home Nieuws Livescore

Voormalig Arsenal-spits gearresteerd voor inbeslagname cannabis

Voormalig Arsenal-spits gearresteerd voor inbeslagname cannabis
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 14:16 uur

Voormalig Arsenal-spits Jay Emmanuel-Thomas staat momenteel in het middelpunt van een schandaal in Engeland. De aanvaller is onlangs gearresteerd vanwege betrokkenheid bij een zaak waarbij maar liefst 714 duizend euro aan cannabis in beslag is genomen. Dit schokkende nieuws werd aan het licht gebracht door The Telegraph en Antony Joseph, een gerenommeerde Schotse journalist die onder andere voor Sky Sports werkt.

De arrestatie van Emmanuel-Thomas heeft de voetbalwereld op zijn kop gezet en heeft voor de nodige opschudding gezorgd. De voormalige spits van Arsenal, die ook voor clubs als Bristol City en Queens Park Rangers heeft gespeeld, wordt nu geconfronteerd met ernstige beschuldigingen die zijn reputatie ernstig kunnen schaden.

De precieze details van de zaak zijn nog niet volledig bekend, maar de betrokkenheid van een voormalige professionele voetballer bij een dergelijke illegale activiteit werpt een schaduw over de sportwereld. Fans en collega's van Emmanuel-Thomas zijn geschokt door het nieuws en wachten gespannen af op verdere ontwikkelingen in deze zaak.