×
Home Nieuws Livescore

Ansu Fati na 390 dagen terug in selectie Barcelona

Ansu Fati na 390 dagen terug in selectie Barcelona
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 14:08 uur

Na een afwezigheid van maar liefst 390 dagen maakt Ansu Fati zijn langverwachte terugkeer in de wedstrijdselectie van FC Barcelona. De jonge aanvaller heeft een zware periode van revalidatie achter de rug na een vervelende voetblessure, maar staat nu eindelijk weer klaar om het veld te betreden. De fans van de Catalaanse club zullen ongetwijfeld verheugd zijn om Fati weer in actie te zien.

Trainer Hansi Flick staat voor een interessant dilemma nu Ansu Fati weer beschikbaar is. De Duitse coach overweegt om de jonge Spanjaard op een opvallende positie in te zetten, waarbij Fati zijn snelheid en technische vaardigheden optimaal kan benutten. Met zijn dribbels en doelgerichtheid kan Fati een belangrijke troef zijn voor FC Barcelona in de komende wedstrijden.

De terugkeer van Ansu Fati is niet alleen goed nieuws voor de club, maar ook voor de speler zelf. Na maanden van hard werken en revalideren is Fati eindelijk weer fit en klaar om zijn team te helpen. Zijn aanwezigheid in de wedstrijdselectie zal ongetwijfeld voor een boost zorgen binnen de ploeg en de supporters hopen dan ook dat Fati snel zijn oude vorm zal hervinden en weer belangrijk kan zijn voor FC Barcelona.