×
Home Nieuws Livescore

Priske vertrouwt op Gimenez voor cruciale wedstrijd Feyenoord.

Priske vertrouwt op Gimenez voor cruciale wedstrijd Feyenoord.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 13:08 uur

Feyenoord-trainer Brian Priske blijft vertrouwen houden in zijn spits Santiago Gimenez, ondanks de recente vormdip van de aanvaller. Gimenez staat hoogstwaarschijnlijk in de basisopstelling voor de aankomende wedstrijd tegen Bayer Leverkusen. Priske benadrukt het belang van Gimenez als sleutelspeler voor het team en hoopt dat de spits zijn kwaliteiten zal laten zien door maximaal te presteren.

De Deense coach is vastbesloten om Gimenez te blijven steunen en gelooft in zijn potentieel om het verschil te maken in de aanstaande confrontatie. Ondanks de moeilijke periode waarin de spits zich bevindt, ziet Priske de kwaliteiten en het talent van Gimenez en is ervan overtuigd dat hij van grote waarde kan zijn voor Feyenoord.

Met de wedstrijd tegen Bayer Leverkusen in het vooruitzicht, kijkt Priske reikhalzend uit naar de prestaties van Gimenez en hoopt hij dat de spits zijn vorm zal hervinden op het veld. De trainer benadrukt het belang van een maximale inzet van zijn sleutelspeler en is vastbesloten om Gimenez te ondersteunen en te motiveren om zijn beste spel te laten zien.