×
Home Nieuws Livescore

Frimpong: "De Kuip brengt geluk, Leverkusen niet favoriet."

Frimpong:
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 12:32 uur

De jonge en talentvolle Jeremie Frimpong kijkt met een glimlach terug op zijn eerdere ervaringen in De Kuip. Het iconische stadion in Rotterdam zal donderdagavond het toneel zijn van de spannende wedstrijd tussen Feyenoord en Bayer Leverkusen. Frimpong, die eerder voor Feyenoord speelde voordat hij naar de Duitse club vertrok, voelt zich thuis op deze historische grond.

Hoewel Bayer Leverkusen als een geduchte tegenstander wordt gezien, is Frimpong ervan overtuigd dat de Duitsers niet automatisch als favoriet kunnen worden bestempeld. De wingback is vastbesloten om met zijn team een sterke prestatie neer te zetten en te laten zien dat Feyenoord een geduchte tegenstander is voor elke club, ongeacht hun reputatie.

De wedstrijd belooft een boeiend schouwspel te worden, waarbij Frimpong en zijn teamgenoten alles op alles zullen zetten om een overwinning te behalen. De sfeer in De Kuip zal ongetwijfeld elektrisch zijn, met fans die hun team luidkeels zullen aanmoedigen. Het wordt een avond vol passie, strijd en hopelijk succes voor Feyenoord in deze belangrijke Europese confrontatie.