×
Home Nieuws Livescore

Acerbi houdt Haaland in bedwang in CL duel.

Acerbi houdt Haaland in bedwang in CL duel.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 12:08 uur

In een spannend Champions League-duel tussen Manchester City en Internazionale wist verdediger Francesco Acerbi de Noorse sensatie Erling Haaland in bedwang te houden. Ondanks zijn reputatie als doelpuntenmachine slaagde Haaland er niet in om te scoren, grotendeels door het sterke verdedigende optreden van Acerbi. De Italiaanse verdediger leek zelfs zo'n grip op Haaland te hebben dat hij op een gegeven moment leek te vragen om het shirt van de jonge spits, maar kreeg deze uiteindelijk niet.

Acerbi, die bekend staat om zijn vastberadenheid en tactisch inzicht, liet zien waarom hij een van de meest gevreesde verdedigers in Europa is. Zijn duel met Haaland was een ware krachtmeting tussen ervaring en jeugdige energie, waarbij Acerbi uiteindelijk als winnaar uit de strijd kwam. De frustratie was duidelijk zichtbaar bij Haaland, die normaal gesproken gewend is om doelpunten te maken tegen elke verdediging.

Het feit dat Acerbi Haaland zo effectief kon neutraliseren, toont aan dat hij een cruciale speler is voor Internazionale in hun jacht op succes in de Champions League. Met zijn vastberadenheid en vermogen om zelfs de meest gevaarlijke aanvallers te stoppen, is Acerbi een waardevolle troef voor het team van Inter. Zijn optreden tegen Haaland zal ongetwijfeld indruk hebben gemaakt op zowel fans als kenners van het Europese voetbal.