×
Home Nieuws Livescore

Francesco Farioli prijst Davy Klaassen als waardevolle toevoeging

Francesco Farioli prijst Davy Klaassen als waardevolle toevoeging
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 11:16 uur

Francesco Farioli, de technisch directeur van Ajax, heeft zijn bewondering uitgesproken voor de voetballer en persoonlijkheid Davy Klaassen. Klaassen, een clubicoon, is deze week voor de tweede keer teruggekeerd naar Amsterdam, mede dankzij het advies van Farioli. De Italiaan is ervan overtuigd dat Klaassen een onschatbare toegevoegde waarde is voor het team, zowel op als buiten het veld.

Farioli prees Klaassen om zijn leiderschap en ervaring, die volgens hem van onschatbare waarde zijn voor het jonge Ajax-team. Hij gelooft dat de aanwezigheid van Klaassen een positieve invloed zal hebben op de ontwikkeling van de talentvolle spelers in de selectie. Daarnaast benadrukte Farioli de professionele en positieve houding van Klaassen, die een voorbeeld is voor zijn teamgenoten.

Davy Klaassen zelf is verheugd om opnieuw deel uit te maken van Ajax en kijkt ernaar uit om zijn ervaring en kwaliteiten in te zetten voor het succes van de club. Hij is dankbaar voor het vertrouwen dat Farioli in hem heeft en is vastbesloten om een belangrijke rol te spelen in het streven naar sportieve successen. Met zijn terugkeer hoopt Klaassen niet alleen op sportief vlak, maar ook op persoonlijk vlak een bijdrage te leveren aan het team en de club.