×
Home Nieuws Livescore

Anderlecht ontslaat coach Riemer na supportersdruk

Anderlecht ontslaat coach Riemer na supportersdruk
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 10:48 uur

Het is een bewogen dag voor RSC Anderlecht, want de Belgische club heeft besloten om hoofdcoach Brian Riemer aan de kant te zetten. Na een periode van toenemende druk is de Deense trainer na twee jaar dienstverband ontslagen. De supporters van Anderlecht hebben al geruime tijd om zijn vertrek geschreeuwd en nu heeft de clubleiding gehoor gegeven aan deze roep om verandering.

Riemer, die sinds 2019 aan het roer stond bij Anderlecht, kon de hoge verwachtingen niet waarmaken en de resultaten vielen tegen. Ondanks zijn inzet en toewijding slaagde hij er niet in om het tij te keren en de supporters tevreden te stellen. De druk op de coach nam gestaag toe na teleurstellende prestaties en het bestuur van de club heeft nu besloten om een nieuwe koers te varen.

De beslissing om Riemer te ontslaan markeert een nieuw hoofdstuk voor RSC Anderlecht, dat nu op zoek zal gaan naar een geschikte opvolger. De club staat voor een uitdagende periode waarin de focus zal liggen op het vinden van een coach die in staat is om het team weer op de rails te krijgen en successen te behalen. De supporters hopen op een frisse wind en betere resultaten in de nabije toekomst.