×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord vuurt fans aan voor Champions League debuut

Feyenoord vuurt fans aan voor Champions League debuut
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 10:32 uur

Feyenoord zet de Rotterdamse fans in vuur en vlam ter voorbereiding op de langverwachte eerste Champions League-wedstrijd. Aanstaande donderdagavond om 18.45 uur zal Feyenoord de aftrap geven voor hun campagne in het prestigieuze miljardenbal tegen Bayer Leverkusen, rechtstreeks vanuit hun geliefde Kuip. Om de supporters alvast in de juiste stemming te brengen, heeft de club een opwindend filmpje gelanceerd op hun diverse online kanalen.

De spanning stijgt in Rotterdam nu de grote Europese avond voor de deur staat. Feyenoord, met een rijke geschiedenis in het Europese voetbal, staat te popelen om zich te meten met de topclubs van het continent. De fans worden aangemoedigd om zich klaar te maken voor een spektakelstuk en om de ploeg vanaf de eerste minuut hartstochtelijk te steunen.

De Kuip zal bruisen van energie wanneer de spelers het veld betreden voor deze cruciale wedstrijd. Met de steun van de fanatieke aanhang hoopt Feyenoord een sterke start te maken in de Champions League en een statement te maken tegen Bayer Leverkusen. De club en de supporters zijn één en vastberaden om samen geschiedenis te schrijven in dit prestigieuze toernooi.