×
Home Nieuws Livescore

Ferdi Kadioglu straalt na eerste doelpunt voor Brighton

Ferdi Kadioglu straalt na eerste doelpunt voor Brighton
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 09:48 uur

Jonge Nederlandse vleugelverdediger Ferdi Kadioglu straalde van geluk nadat hij zijn eerste doelpunt wist te scoren voor Brighton & Hove Albion. De 22-jarige voetballer was de held van de avond toen hij de 3-1 op het scorebord zette in de wedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers in de League Cup. De fans van Brighton waren in extase toen Kadioglu de bal in het net deed belanden en daarmee zijn waarde voor het team bewees.

Het duel tussen Brighton en Wolverhampton Wanderers was een ware strijd op het veld, maar uiteindelijk trok Brighton aan het langste eind met een 3-2 overwinning. De doelpunten van Kadioglu en zijn teamgenoten zorgden voor een spannende en enerverende wedstrijd die de supporters op het puntje van hun stoel hield. De overwinning betekende veel voor Brighton, dat hiermee een stap dichter bij succes in de League Cup kwam.

Voor Kadioglu was zijn eerste doelpunt in dienst van Brighton een mijlpaal om trots op te zijn. De jonge talentvolle vleugelverdediger liet zien dat hij van grote waarde is voor het team en dat hij in staat is om op cruciale momenten te schitteren. Zijn blijdschap na het doelpunt was dan ook meer dan terecht en zal hem ongetwijfeld motiveren om nog meer successen te behalen in zijn carrière bij Brighton & Hove Albion.