×
Home Nieuws Livescore

Regi Blinker steunt Priske: tijd en vertrouwen nodig

Regi Blinker steunt Priske: tijd en vertrouwen nodig
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 09:16 uur

Voormalig Feyenoord-speler Regi Blinker heeft zijn steun uitgesproken voor huidige trainer Brian Priske, ondanks de teleurstellende resultaten van de Rotterdammers tot nu toe. De Deense coach staat onder toenemende druk vanwege de prestaties van het team, maar Blinker is van mening dat Priske nog de tijd moet krijgen om zijn stempel op het team te drukken.

Blinker, die zelf jarenlang het Feyenoord-shirt heeft gedragen, begrijpt de zorgen van de supporters over de prestaties van de club. Echter, hij gelooft dat het belangrijk is om geduld te hebben met Priske en zijn werkwijze. De voormalige aanvaller benadrukt dat het bouwen van een succesvol team tijd kost en dat het niet realistisch is om direct grote resultaten te verwachten.

De druk op Priske zal naar verwachting alleen maar toenemen als de resultaten niet verbeteren, maar Blinker hoopt dat de clubleiding en de fans geduld zullen tonen. Hij is ervan overtuigd dat Priske de kwaliteiten heeft om Feyenoord naar succes te leiden, mits hij de tijd en steun krijgt om zijn visie uit te voeren. De komende wedstrijden zullen cruciaal zijn voor het lot van de Deense trainer bij de Rotterdamse club.