×
Home Nieuws Livescore

Ihattaren kiest RKC boven Ajax na communicatieproblemen

Ihattaren kiest RKC boven Ajax na communicatieproblemen
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 08:16 uur

Voormalig profvoetballer Kees Luijckx uit kritiek op Ajax vanwege hun aanpak van Mohammed Ihattaren. De 22-jarige speler, die in het verleden bij PSV speelde, kon niet worden overtuigd door de inspanningen van de Amsterdammers om hem weer op het juiste spoor te krijgen. Als gevolg daarvan lijkt Ihattaren nu op weg naar RKC Waalwijk, waar hij een nieuwe kans zal krijgen om zijn carrière in het profvoetbal nieuw leven in te blazen.

Ihattaren, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld, heeft de afgelopen tijd te maken gehad met tegenslagen en uitdagingen. Ondanks zijn potentieel leken de zaken bij Ajax niet te vlotten, wat heeft geleid tot zijn vertrek naar RKC Waalwijk. De club uit Waalwijk staat bekend om hun focus op talentontwikkeling en het bieden van kansen aan jonge spelers, wat Ihattaren wellicht ten goede zal komen.

Met zijn overstap naar RKC Waalwijk hoopt Ihattaren een frisse start te maken en zijn potentieel als voetballer volledig te benutten. De druk en verwachtingen die bij een topclub als Ajax kwamen kijken, zullen wellicht plaatsmaken voor een meer ondersteunende omgeving waar hij zich kan ontwikkelen en groeien als speler. Het is nu aan Ihattaren om te bewijzen dat hij het talent en de mentaliteit heeft om succesvol te zijn in het profvoetbal en zijn carrière weer op de rails te krijgen.