×
Home Nieuws Livescore

Aanvoerder Ødegaard langdurig uitgeschakeld door enkelblessure Arsenal

Aanvoerder Ødegaard langdurig uitgeschakeld door enkelblessure Arsenal
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 08:00 uur

De aanvoerder van Arsenal, Martin Ødegaard, zal voorlopig niet in actie kunnen komen voor zijn club. De Noorse middenvelder heeft tijdens de interlandperiode een enkelblessure opgelopen, die naar verluidt ernstig van aard is. Dit betekent dat Ødegaard voorlopig uit de roulatie zal zijn en Arsenal het zonder zijn creatieve spelverdeler zal moeten stellen.

De blessure van Ødegaard komt op een ongelukkig moment voor Arsenal, aangezien de ploeg momenteel in een cruciale fase van het seizoen zit. Met belangrijke wedstrijden in zowel de Premier League als de Europa League op het programma, zal het gemis van de ervaren Noorse international zwaar wegen voor de ploeg van manager Mikel Arteta.

Het is nog niet duidelijk hoelang Ødegaard precies aan de kant zal staan, maar de medische staf van Arsenal zal er alles aan doen om hem zo snel mogelijk weer fit te krijgen. In de tussentijd zullen de andere spelers in het team moeten opstaan en hun verantwoordelijkheid nemen om het gemis van Ødegaard op te vangen en de doelstellingen van de club te blijven nastreven.