×
Home Nieuws Livescore

Ajax-trainer optimistisch over blessure Brobbey en wissel Sutalo.

Ajax-trainer optimistisch over blessure Brobbey en wissel Sutalo.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 07:48 uur

Ajax-trainer Francesco Farioli heeft positief nieuws over de blessure van Brian Brobbey. De jonge spits moest de training voortijdig verlaten na een ongelukkig contact, maar volgens Farioli lijkt het erop dat de blessure meevalt en niet langdurig van aard is. Dit is een opluchting voor zowel de speler zelf als het team, aangezien Brobbey de laatste tijd steeds meer een belangrijke rol begon te spelen in het elftal van Ajax.

Naast het nieuws over Brobbey, heeft Farioli ook gereageerd op de wissel van Sutalo tijdens de wedstrijd tegen Fortuna Sittard, die eindigde in een overtuigende 5-0 overwinning voor Ajax. De keuze om Sutalo te wisselen was opvallend, maar Farioli benadrukte dat dit puur tactisch was en geen indicatie van ontevredenheid over de prestaties van de verdediger. De trainer gaf aan dat hij altijd kijkt naar wat het beste is voor het team op dat moment en dat kan soms betekenen dat er tactische wijzigingen nodig zijn.

Al met al lijkt Ajax onder leiding van Farioli goed op koers te liggen en met positieve ontwikkelingen rondom blessures en tactische keuzes, kunnen de fans van de club hoopvol uitkijken naar wat de rest van het seizoen zal brengen.