×
Home Nieuws Livescore

Youri Baas looft impact Klaassen en trainingsbeest Weghorst bij Ajax

Youri Baas looft impact Klaassen en trainingsbeest Weghorst bij Ajax
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 00:24 uur

Ajax-talent Youri Baas juicht de recente aanwinsten Davy Klaassen en Wout Weghorst toe. De 21-jarige verdediger is verheugd met de komst van de ervaren middenvelder en de gedreven spits naar de Amsterdamse club. Baas prijst de impact die Klaassen heeft binnen de selectie en benadrukt dat zijn ervaring en kwaliteiten van onschatbare waarde zullen zijn voor het team.

Met betrekking tot Weghorst, beschrijft Baas de nieuwe aanwinst als een echt trainingsbeest. De jonge verdediger is onder de indruk van de inzet en toewijding die de spits toont op het trainingsveld. Baas gelooft dat Weghorst met zijn werkethiek en vastberadenheid een inspirerend voorbeeld zal zijn voor zijn teamgenoten en een belangrijke bijdrage zal leveren aan de prestaties van Ajax in het komende seizoen.

De aanwezigheid van Klaassen en Weghorst zorgt voor een positieve sfeer binnen de selectie van Ajax, aldus Baas. De talentvolle verdediger is optimistisch over de impact die de twee ervaren spelers zullen hebben op het team en kijkt uit naar de samenwerking met hen op het veld. Baas is vastbesloten om van de aanwezigheid van Klaassen en Weghorst te leren en zich verder te ontwikkelen als speler binnen de Ajax-selectie.