×
Home Nieuws Livescore

Mohamed Ihattaren tekent kortlopend contract bij RKC Waalwijk

Mohamed Ihattaren tekent kortlopend contract bij RKC Waalwijk
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 00:08 uur

Jonge talentvolle voetballer Mohamed Ihattaren staat op het punt om een nieuwe stap in zijn carrière te zetten. Volgens bronnen van De Telegraaf zal de 22-jarige spelmaker een contract voor één seizoen ondertekenen bij RKC Waalwijk, met de mogelijkheid voor een extra seizoen. Deze opvallende transfer komt na de berichtgeving van Transferwatch.nl, die als eerste meldde dat Ihattaren op weg is naar de Brabantse club.

Ihattaren, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld, zal naar verwachting een belangrijke aanwinst zijn voor RKC Waalwijk. De club, die uitkomt in de Eredivisie, hoopt met de komst van de jonge middenvelder hun team te versterken en zich verder te ontwikkelen in het Nederlandse voetbal.

De keuze van Ihattaren voor RKC Waalwijk is een verrassende wending in zijn loopbaan, aangezien hij eerder uitkwam voor topclub PSV. De talentvolle speler heeft echter besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan en zijn kwaliteiten te laten zien bij een andere club. Met zijn ervaring en potentie zou Ihattaren een sleutelspeler kunnen worden voor RKC Waalwijk in het komende seizoen.