×
Home Nieuws Livescore

Tottenham ontsnapt aan blamage, Brighton door in League Cup.

Tottenham ontsnapt aan blamage, Brighton door in League Cup.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 18 september 2024 23:16 uur

Tottenham Hotspur heeft op woensdag ternauwernood een pijnlijke nederlaag weten te voorkomen in de derde ronde van de League Cup. De Premier League-grootmacht slaagde erin om in de laatste minuten van de wedstrijd een achterstand om te buigen tegen Coventry City, met een eindstand van 2-1 in het voordeel van Tottenham Hotspur. De fans van de club zullen opgelucht ademhalen na deze spannende wedstrijd waarin Tottenham Hotspur op het nippertje aan een blamage ontsnapte.

Ondertussen wist Brighton & Hove Albion zich ook te plaatsen voor de achtste finales van de League Cup, mede dankzij een doelpunt van Ferdi Kadioglu. De ploeg leverde een sterke prestatie en toonde veerkracht om door te dringen tot de volgende ronde van het bekertoernooi. De supporters van Brighton & Hove Albion zullen trots zijn op de spelers na deze overwinning en kijken reikhalzend uit naar de volgende uitdaging in de competitie.

De League Cup blijft voor verrassingen zorgen en de derde ronde was geen uitzondering met spannende wedstrijden en onverwachte wendingen. De strijd om de beker gaat onverminderd door en de teams zullen er alles aan doen om hun weg naar de finale te banen. Voetballiefhebbers over de hele wereld kunnen zich verheugen op meer opwindende momenten en onvoorspelbare resultaten in dit prestigieuze toernooi.