×
Home Nieuws Livescore

Late goals en ruime overwinning op Champions League-woensdagavond

Late goals en ruime overwinning op Champions League-woensdagavond
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 18 september 2024 23:08 uur

Op de eerste Champions League-woensdagavond van het seizoen was het aanvankelijk een trage start met drie van de vier wedstrijden die leken af te stevenen op een doelpuntloos gelijkspel. Echter, alleen bij de wedstrijd tussen Manchester City en Internazionale bleef het scorebord uiteindelijk op 0-0 steken. De spanning steeg echter bij de andere duels.

Paris Saint-Germain slaagde erin om op het nippertje een overwinning veilig te stellen tegen Girona. Met een late goal wisten de Parijzenaars de drie punten binnen te slepen en zo een succesvolle start te maken in de Champions League. Aan de andere kant boekte Borussia Dortmund na een moeizame wedstrijd een ruime overwinning in België.

De Duitse club had het lang lastig, maar slaagde er uiteindelijk in om de tegenstander te overklassen en met een comfortabele zege huiswaarts te keren. De fans van Borussia Dortmund zullen tevreden zijn met deze prestatie en hopen op meer succes in de rest van het toernooi. Kortom, een enerverende avond vol met verrassende wendingen in de Champions League.