×
Home Nieuws Livescore

Buijs teleurgesteld in prestaties spelers Fortuna tegen Ajax

Buijs teleurgesteld in prestaties spelers Fortuna tegen Ajax
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 18 september 2024 22:56 uur

Trainer Danny Buijs van Fortuna Sittard heeft na de wedstrijd tegen Ajax laten weten dat hij niet helemaal tevreden was over het spel van zijn team. Buijs gaf aan dat hij vond dat niet al zijn spelers op hun best hebben gespeeld tijdens het duel. Ondanks de inzet van zijn team had Buijs gehoopt op een beter resultaat en een vroeger einde van de wedstrijd.

De coach benadrukte dat hij hoge verwachtingen heeft van zijn spelers en dat hij gelooft in hun potentieel. Buijs is vastbesloten om zijn team verder te ontwikkelen en te streven naar betere prestaties in de toekomst. Hij ziet de wedstrijd tegen Ajax als een leermoment en zal samen met zijn spelers werken aan verbeterpunten om sterker terug te komen in de volgende wedstrijden.

Ondanks de teleurstelling over het resultaat, blijft Danny Buijs positief en gemotiveerd om zijn team naar succes te leiden. Hij is vastberaden om de spelers te inspireren en te motiveren om het beste uit henzelf te halen. Buijs kijkt vooruit naar de volgende uitdaging en is vastbesloten om Fortuna Sittard naar grotere hoogten te brengen in het Nederlandse voetbal.