×
Home Nieuws Livescore

Pepijn Lijnders' Red Bull Salzburg verpletterd in Champions League

Pepijn Lijnders' Red Bull Salzburg verpletterd in Champions League
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 18 september 2024 21:16 uur

In een teleurstellende start van de competitiefase van de Champions League heeft Pepijn Lijnders, de trainer van Red Bull Salzburg, een zware nederlaag moeten incasseren tegen Sparta Praag. De Oostenrijkse ploeg werd met ruime cijfers verslagen tijdens hun uitwedstrijd. Lijnders zal ongetwijfeld zijn team moeten motiveren en tactische aanpassingen moeten maken om de volgende wedstrijd in de groepsfase tot een beter einde te brengen.

Aan de andere kant van Europa heeft Bologna een punt weten te bemachtigen in hun eerste Europese duel. De Italiaanse club heeft een solide prestatie geleverd en een gelijkspel weten te behalen. Dit resultaat zal het team ongetwijfeld vertrouwen geven voor de rest van hun Europese campagne en laten zien dat ze klaar zijn om de uitdagingen aan te gaan die de Europese competitie met zich meebrengt.

Voor Lijnders en Red Bull Salzburg zal het zaak zijn om de teleurstelling van de nederlaag tegen Sparta Praag snel achter zich te laten en zich te richten op de volgende wedstrijd. Met nog genoeg wedstrijden te spelen in de groepsfase van de Champions League, is er nog steeds ruimte om zich te herstellen en te laten zien wat ze waard zijn op het hoogste Europese niveau. De komende duels zullen cruciaal zijn voor het lot van de Oostenrijkse club in het toernooi.