×
Home Nieuws Livescore

Maurice Steijn vergeeft en vergeet: Ajax weer in vorm

Maurice Steijn vergeeft en vergeet: Ajax weer in vorm
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 18 september 2024 20:56 uur

Voormalig trainer Maurice Steijn heeft geen wrok meer jegens Ajax. Steijn, die vorig seizoen voortijdig werd ontslagen, erkent dat de club momenteel vooruitgang boekt. Desondanks vraagt hij zich af of zijn eigen lot anders had kunnen zijn. Na slechts enkele maanden dienstverband werd Steijn aan de kant geschoven door de Amsterdamse club. Ondanks deze teleurstelling kijkt de coach nu met een positieve blik naar de ontwikkelingen bij Ajax.

Steijn, die momenteel werkzaam is bij een andere club, heeft geen wrok meer richting zijn voormalige werkgever. Hij ziet dat Ajax stappen in de juiste richting zet en gunt de club het succes. Toch blijft de vraag bij hem knagen of zijn eigen situatie anders had kunnen uitpakken. De trainer reflecteert op zijn korte periode bij Ajax en vraagt zich af of er mogelijkheden waren voor een andere afloop.

Hoewel het ontslag bij Ajax een bittere nasmaak achterliet, heeft Steijn zijn focus verlegd naar zijn huidige uitdaging. Hij is vastbesloten om zich te blijven ontwikkelen als coach en kijkt met optimisme naar de toekomst. Ondanks de onzekere wending in zijn carrière bij Ajax, blijft Maurice Steijn vastberaden om zijn passie voor het trainersvak voort te zetten en nieuwe successen te behalen.