×
Home Nieuws Livescore

Alonso looft Frimpong's band en wijst op verbetering

Alonso looft Frimpong's band en wijst op verbetering
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 18 september 2024 20:48 uur

Voormalig topvoetballer Xabi Alonso en de jonge talentvolle verdediger Jeremie Frimpong hebben een hechte band opgebouwd bij Bayer Leverkusen. De Spaanse trainer van de Duitse club is vol lof over de prestaties van Frimpong op de rechtervleugel. Alonso is onder de indruk van de snelheid, techniek en vastberadenheid van de jonge verdediger, die zich snel heeft weten te manifesteren in het team.

Ondanks de lovende woorden van Alonso, heeft de ervaren coach toch nog één punt van kritiek op Frimpong. De trainer van Bayer Leverkusen ziet nog ruimte voor verbetering bij de jonge verdediger en heeft aangegeven dat hij graag zou zien dat Frimpong zijn defensieve kwaliteiten verder ontwikkelt. Alonso gelooft dat Frimpong met de juiste begeleiding en training kan uitgroeien tot een complete speler die zowel aanvallend als verdedigend zijn mannetje staat.

Frimpong zelf is vastberaden om te blijven groeien en te leren van de ervaren spelers en trainers om hem heen. De jonge verdediger is dankbaar voor de steun en het vertrouwen van Alonso en zet alles op alles om zijn spel naar een hoger niveau te tillen. Met de juiste mindset en inzet lijkt Frimpong klaar te zijn om een belangrijke rol te spelen in het succes van Bayer Leverkusen in de komende seizoenen.