×
Home Nieuws Livescore

Taylor scoort vroeg voor Ajax tegen Fortuna Sittard

Taylor scoort vroeg voor Ajax tegen Fortuna Sittard
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 18 september 2024 20:40 uur

In een enerverend Eredivisie-duel tussen Ajax en Fortuna Sittard wist Ajax al vroeg in de wedstrijd de leiding te nemen. Het was Kenneth Taylor die binnen tien minuten het net wist te vinden na een uitstekende voorzet van Bertrand Traoré, waardoor de Amsterdammers op een 1-0 voorsprong kwamen.

De snelle openingstreffer zorgde voor een vliegende start van Ajax, dat direct druk zette op de verdediging van Fortuna Sittard. De spelers van de thuisploeg combineerden goed en creëerden diverse kansen om de voorsprong verder uit te bouwen.

Fortuna Sittard probeerde zich te herpakken na de tegenslag, maar slaagde er niet in om grip te krijgen op het aanvallende spel van Ajax. De Amsterdammers bleven gevaarlijk voor het doel van de Limburgse tegenstander en bleven jagen op meer doelpunten.

Met de 1-0 voorsprong voor Ajax beloofde de rest van de wedstrijd een spannend schouwspel te worden, waarbij Fortuna Sittard alles op alles zou zetten om terug te komen in de wedstrijd en Ajax vastbesloten was om de voorsprong te behouden en uit te breiden.