×
Home Nieuws Livescore

Rabiot breekt belofte: van PSG naar Marseille transfer

Rabiot breekt belofte: van PSG naar Marseille transfer
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 18 september 2024 20:24 uur

In een opmerkelijke wending van het lot heeft Adrien Rabiot, voormalig speler van Paris Saint-Germain, zijn langdurige standpunt over een transfer naar aartsrivaal Olympique Marseille herzien. Acht jaar geleden noemde de middenvelder een overstap naar Marseille 'onmogelijk', maar nu is deze transfer toch werkelijkheid geworden. Bij zijn presentatie als speler van de Franse havenstadclub heeft Rabiot zich nader verklaard over deze opmerkelijke beslissing.

De Franse voetballer, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en dynamische speelstijl, gaf aan dat zijn keuze om naar Olympique Marseille te gaan voortkomt uit een diep verlangen om zichzelf opnieuw uit te vinden en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Rabiot benadrukte dat hij altijd open heeft gestaan voor nieuwe mogelijkheden en dat hij ervan overtuigd is dat Marseille de ideale omgeving biedt om zijn carrière naar een hoger niveau te tillen.

Met zijn ervaring op het hoogste niveau van het Franse voetbal en zijn indrukwekkende staat van dienst bij diverse topclubs, wordt Rabiot gezien als een waardevolle aanwinst voor Olympique Marseille. De middenvelder zelf is vastbesloten om zijn kwaliteiten in te zetten om bij te dragen aan het succes van zijn nieuwe team en om de harten van de fans te veroveren met zijn spel en toewijding.

De transfer van Adrien Rabiot naar Olympique Marseille markeert een nieuw hoofdstuk in zijn voetbalcarrière en belooft een boeiende periode vol sportieve uitdagingen en kansen voor groei. Met zijn talent en vastberadenheid zal Rabiot ongetwijfeld een belangrijke rol spelen in de ambities van Marseille om te strijden op nationaal en internationaal niveau.