×
Home Nieuws Livescore

Rugani loopt naar ArenA voor Eredivisie-duel met Fortuna.

Rugani loopt naar ArenA voor Eredivisie-duel met Fortuna.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 18 september 2024 20:08 uur

De Italiaanse verdediger Daniele Rugani, die op slechts een steenworp afstand van de Johan Cruijff ArenA woont, heeft een unieke manier om naar het Eredivisie-duel met Fortuna Sittard te gaan. Rugani kan namelijk te voet richting het stadion lopen, wat hem de mogelijkheid biedt om onderweg nog even huiswaarts te zwaaien naar zijn zoontje en vrouw die hem met belangstelling gadeslaan.

Met zijn gezin als getuige van zijn vertrek, maakt Rugani zich op voor de belangrijke wedstrijd. De wandeling naar het stadion biedt hem de gelegenheid om zich mentaal voor te bereiden op de strijd die hem te wachten staat op het veld. Het is een bijzonder tafereel om de Italiaanse voetballer, gekleed in zijn wedstrijdtenue, door de straten van Amsterdam te zien lopen, terwijl hij zich langzaam maar vastberaden naar de Johan Cruijff ArenA begeeft.

Voor Rugani is deze korte reis naar het stadion meer dan alleen een fysieke verplaatsing. Het is een moment van reflectie en focus, waarbij hij zich concentreert op zijn taak als verdediger van het team. Met zijn geliefden in gedachten en zijn doel voor ogen, stapt Rugani vastberaden richting het stadion, klaar om zijn best te doen voor zijn club en supporters.