×
Home Nieuws Livescore

Ajax-coach verklaart blessure Brian Brobbey voor duel Fortuna.

Ajax-coach verklaart blessure Brian Brobbey voor duel Fortuna.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 18 september 2024 19:48 uur

Ajax-trainer Francesco Farioli heeft vandaag openheid van zaken gegeven omtrent de blessure van Brian Brobbey. De jonge spits liep afgelopen dinsdag een blessure op en zal daardoor niet in actie kunnen komen in de wedstrijd tegen Fortuna Sittard. Farioli benadrukte tijdens de persconferentie dat de blessure van Brobbey serieus genoeg is om hem aan de kant te houden en dat de medische staf er alles aan doet om hem zo snel mogelijk weer fit te krijgen.

Brobbey, die de afgelopen weken steeds meer speeltijd kreeg en indruk maakte met zijn doelpunten, zal een belangrijke afwezige zijn voor Ajax in de komende wedstrijd. Farioli gaf aan dat het team de blessure van Brobbey als een tegenslag ziet, maar dat het ook kansen biedt voor andere spelers om zich te laten zien en op te staan in zijn afwezigheid.

De trainer benadrukte dat het belangrijk is om vertrouwen te hebben in de breedte van de selectie en dat hij er alle vertrouwen in heeft dat de spelers die nu hun kans krijgen, deze zullen grijpen. De blessure van Brobbey zal Ajax dwingen om creatief te zijn in de aanval en om te laten zien dat het team ook zonder hem kan presteren. Farioli sloot af met de boodschap dat het team vastberaden is om de drie punten te pakken tegen Fortuna Sittard, ondanks de afwezigheid van Brobbey.