×
Home Nieuws Livescore

AS Roma presenteert snel opvolger De Rossi: Ivan Juric

AS Roma presenteert snel opvolger De Rossi: Ivan Juric
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 18 september 2024 19:24 uur

AS Roma heeft snel gehandeld na het bekendmaken van het vertrek van Daniele de Rossi door Ivan Juric aan te stellen als zijn opvolger. De Italiaanse club maakte op dezelfde dag als het ontslag van De Rossi bekend dat Juric een contract heeft getekend tot het einde van het seizoen. Met deze snelle zet hoopt AS Roma de rust te bewaren en zich te richten op de sportieve prestaties.

Ivan Juric staat bekend als een ervaren trainer in het Italiaanse voetbal. De 46-jarige Kroaat heeft al verschillende clubs in de Serie A gecoacht en brengt een schat aan kennis en ervaring met zich mee naar AS Roma. Juric staat bekend om zijn tactische vernuft en zijn vermogen om het beste uit zijn spelers te halen, wat hem een gewilde coach maakt in de Italiaanse voetbalwereld.

De aanstelling van Ivan Juric als hoofdtrainer van AS Roma markeert een nieuw hoofdstuk voor de club. Met De Rossi die een legendarische status heeft bij de Romeinen, zal het aan Juric zijn om de hoge verwachtingen waar te maken en het team naar succes te leiden. De fans van AS Roma zullen ongetwijfeld benieuwd zijn naar de aanpak van Juric en hoe hij het team zal laten spelen in de rest van het seizoen.