×
Home Nieuws Livescore

Frenkie de Jong snel terug op het veld Barcelona

Frenkie de Jong snel terug op het veld Barcelona
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 18 september 2024 19:08 uur

Na een periode van blessureleed is Frenkie de Jong terug op het trainingsveld bij FC Barcelona. De Nederlandse middenvelder wordt door de club verwacht volgende week weer wedstrijdfit te zijn, zo meldt Sport. De 27-jarige speler heeft nog niet deelgenomen aan de wedstrijdselectie voor het aankomende Champions League-duel tegen AS Monaco. Hierdoor zal hij ook het uitduel met Villarreal aan zich voorbij moeten laten gaan.

Echter, er is optimisme dat De Jong snel weer in actie kan komen. Mogelijk maakt hij zijn rentree tegen Getafe of Osasuna. De fans van Barcelona kijken reikhalzend uit naar het moment waarop de talentvolle controleur weer het shirt van de club zal dragen en zijn kwaliteiten op het veld zal tonen. De Jong heeft een belangrijke rol in het team en zijn terugkeer zal ongetwijfeld een boost geven aan het spel van Barcelona.

De Jong, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht, wordt gezien als een sleutelspeler voor Barcelona. Zijn afwezigheid werd dan ook zeker gevoeld in de afgelopen wedstrijden. Met zijn terugkeer in het vooruitzicht, hopen de supporters en het team op een succesvolle comeback van de Nederlandse sterspeler. De Jong zelf zal er alles aan doen om zo snel mogelijk weer van waarde te zijn voor zijn ploeg en zijn stempel te drukken op het spel van Barcelona.